Com treballem

La família ha detectat alguns símptomes preocupants d'alarma als quals no troba resposta en el procés educatiu normalitzat: símptomes de problemes d'aprenentatge o de desenvolupament intel·lectual i de personalitat, o símptomes d'alteracions, problemes o trastorns del llenguatge, problemes de maduració, personalitat, o problemes personals que requereixen diagnòstic i orientació.

Hi ha uns símptomes clars que manifesten la necessitat d'una ajuda específica de pedagogia o logopèdia: Té retard o problemes en el llenguatge, no entén el que llegeix, li costa molt aprendre, etc.

Procés educatiu i terapèutic concertat de pedagogia i logopèdia, psicologia i orientació:

  • Acolliment en el nostre servei de PEDAGOGIA LOGOPÈDIA, concreció del problema, els seus antecedents i conseqüències i la necessitat del suport específic personalitzat, diagnòstic i programació inicial del procés educatiu i terapèutic concertat.
  • Procés educatiu i terapèutic concertat en sessió setmanal amb pautes de seguiment, suport, continuació familiar i els reajustaments necessaris de les previsions fins que el propi procés indiqui l'adquisició d'autonomia i possibilitat de conclusió dels suports del procés concertat.
  • El contacte sistemàtic entre la família i PEDAGOGIA - LOGOPÈDIA - PSICOLOGIA - ORIENTACIÓ que mantenim, podrà assegurar el creixement de la competència i autonomia i la no reaparició del problema.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...