Psicopedagogos i logopedes

Cargando
Psicopedagogos i logopedes especialitzats en l'aprenentatge i el llenguatge i en la rehabilitació i estimulació cognitiva
  • Psicopedagogia – Logopèdia – Psicologia – Orientació: nens i adults.
  • Problemes de desenvolupament, aprenentatge i llenguatge, nens i adults (català i castellà).
  • Desenvolupament personal, problemes i orientació psicològica.
  • Rehabilitació i psicoestimulación.

Com a pedagogs i logopedes: especialistes en el desenvolupament, l'aprenentatge i el llenguatge i els seus trastorns podem prestar ajuda personalitzada: individual  i en petits grups de persones amb problema semblant,  previ diagnòstic de la situació de partida a realitzar en la sessió inicial.
Li oferim un bon diagnòstic i una atenció personalitzada específica basada en un procés de suport concertat i amb pautes compartides amb la família i amb el centre educatiu.

Procés educatiu i terapèutic concertat de pedagogia i logopèdia, psicologia i orientació.

Com a especialistes en  atenció a la diversitat oferim suport de rehabilitació cognitiva i de llenguatge després d'ictus, i estimulació cognitiva, preventiva i recuperadora en Alzheimer.

Les meves composicions musicals

Les meves composicions musicals són expressió d'una manera de viure, de sentir sobre la meva mateixa i del món que m'envolta i totes i cadascuna de les obres presenten un contingut per i per la vida. Senzillament cant t'ofereix un cant diferent, una manera d'entendre la persona i la vida humana, un camí cap a la maduresa i l'harmonia.

Pots escoltar un petit fragment de les meves composicions i adquirir-les en la nostra botiga online.

Entrar en la botiga

Suport a pares i docents

Suport a docents: cada vegada es reconeix més el paper fonamental del professor com a mediador de la informació, com a planificador de l'aprenentatge intel·lectual, significatiu i transcendent, com facilitador de la interacció social a l'aula i com a organitzador del context d'instrucció.

Hi ha uns símptomes clars que manifesten la necessitat d'una ajuda específica de pedagogia o logopèdia: té retard o problemes en el llenguatge, no entén el que llegeix, li costa molt aprendre, etc.
La família ha detectat alguns símptomes preocupants d'alarma als quals no troba resposta en el procés educatiu normalitzat: símptomes de problemes d'aprenentatge o de desenvolupament intel·lectual i de personalitat, o símptomes d'alteracions, problemes o trastorns del llenguatge.

En circumstàncies normals i amb un ambient familiar i educatiu estimulant:
  • El nen va construint i desenvolupant el llenguatge sense trastorns ni desajustaments.
  • I ho converteix en eina de comunicació, aprenentatge i desenvolupament de la seva intel·ligència i personalitat.
Però quan hi ha símptomes de retards, trastorns o desajustaments en l'aparició o desenvolupament del llenguatge, necessita amb urgència un suport educatiu i terapèutic específic de logopèdia.

En circumstàncies normals i amb ambient educatiu estimulant:
  • Sobre la base d'un llenguatge desenvolupat amb normalitat
  • Es van desenvolupant en el nen les ganes, la capacitat i l'habilitat d'aprendre i s'activa el seu propi desenvolupament intel·lectual i de personalitat.

Però quan fallen els hàbits o processos d'aprenentatge, o el procés de maduració intel·lectual i d'hàbits de treball intel·lectual, necessita amb urgència un suport educatiu i terapèutic específic de pedagogia- aprenentatge.

Els serveis de psicologia i orientació són bàsics per als nens: en l'edat infantil estem davant els fonaments del desenvolupament del que seran els nostres futurs adults.
  • Les actuacions i intervencions en aquest període són bàsiques perquè els nostres fills siguin més íntegres, més feliços.

Tenen dret a desenvolupar-se i a l'aprenentatge per a la vida i en els primers anys de vida són més importants les respostes a les necessitats psicoeducativas i clíniques que es requereixin, siguin les que siguin, per promocionar i desenvolupar les capacitats i actituds òptimes de cadascun: per enfrontar-nos amb èxit a la vida necessitem, des de naixement, desenvolupar-nos i aprendre, en un marc d'harmonia òptim. un marc d'harmonia òptim.
 
Més informacióTancar informació
 

SERVEIS

Cargando
Botonera HOME

Els qui som

Informació important sobre Pedagogia i Logopèdia
Botonera HOME

Serveis

Descobreix el que Pedagogia i Logopèdia pot oferir-te
Botonera HOME

Senzillament Canto

Llista de cançons de Pedagogia i Logopèdia
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...